top of page
IMG_7678.jpg
1tonó.png

Grandpierre Antónia

Modern- és kortárstánc-oktató

Csoportjai:

Született:

1998. 05. 31.

Rólam

2018-ban a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél végeztem modern és kortárs tánc csoportvezetői tanfolyamot. 2021-ben a Károli Gáspár Református Egyetemen alapszakos szabad bölcsész diplomát szereztem művészettörténet specializációval, illetve kommunikáció és médiatudomány minorral. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen gyógypedagógia szakot végzek értelmileg akadályozottak és szomatopedagógia specializációval.

12 évig ritmikus gimnasztikáztam. Ez alatt az idő alatt többször értem el dobogós helyet egyénivel és csapattal egyaránt diákolimpiákon, Pest megyei, Magyar és Országos Bajnokságokon.

8 éve érdekel kifejezetten a modern tánc világa. Szeretném, ha innentől a tanítványaim érnének el minél nagyobb sikereket.

A Vörösmarty Mihály Gimnáziumban dráma szakot végeztem és zenei alapvizsgával is rendelkezem. A Ludwig Múzeumban múzeumpedagógiai gyakorlaton vettem részt, itt jelenleg is szoktam csoportos foglalkozásokat tartani. 

A színpadon szeretem ötvözni a különböző művészi kifejezésmódokat. Szeretném segíteni a gyerekeket, hogy összhangba kerüljenek a zenével és az érzelmeikkel.

Nyári táborainkban én vezetem a kreatív foglalkozásokat, amik fejlesztik a fiatalok finommotorikáját, kreativitását és önkifejezését. 

Elérhetőségek:

  • Facebook
  • Instagram
IMG_1124.JPG
bottom of page