Acerca de

Young Ballerinas

Ovis táncelőkészítő

 

INGYENES NYÍLT ÓRA:

szeptember 6. 17:30-18:15-ig

Helyszín: Rákoskerti Művelődési Ház

(1171 Budapest, Rákoskert sugárút 66.)

Rákoskerti órák:
Szeptember 6-tól
csütörtökönként 17:30-18:15-ig.

Helyszín:
Rákoskerti Művelődési Ház
(1171 Budapest, Rákoskert sgrt. 66.)

Gyömrői órák:
Szeptember 7-től
keddenként 17:00-17:45-ig.

Helyszín:
A-fitt Mozgásstúdió
(2230 Gyömrő, Táncsics Mihály út 92.)

Ajánlott életkor: 3-6 éves korig

 

Ovis táncelőkészítő óráinkon kiemelt szerepet kap a koordináció, a ritmusérzék és a finommotorika fejlesztése. Az óvodás korú gyermekekkel végzett feladataink folyamán összehangolásra kerül a jobb és bal agyfélteke, ami olyan készségeket fejleszt, mint az észlelés, kiértékelés, érzelmi válaszadás és a viselkedés irányítása. Az agy két féltekének együttműködése miatt a fiatalok a későbbiekben könnyebben tudnak majd komplexebb feladatokat megoldani. A foglalkozások rendszeres látogatása ennél fogva megalapozza az iskolaérettséget és a mindennapi életben való sikeres helytállást. Emellett a résztvevők testtudatának a fejlesztésével a gyerekek megfelelő alappal fognak rendelkezni, ami a jövőben bármilyen sportág elkezdését segíti.

20210702100041_IMG_5614 (1).JPG
20210722100327_IMG_6181.JPG
IMG_7347.jpg

Foglalkozásainkon a vidám zenék, játékos feladatok és remek hangulat elfeledteti a gyerekekkel a fáradtságot. Így szórakozva fejlődnek minden alkalommal. A táncórák által a résztvevők megszerethetik a testmozgást, ami elősegíti az egészséges életmódra való nevelést. Kreatív feladataink drámapedagógiai módszerekre épülnek, amik segítik a személyiségfejlődést, az önismeretet és -kifejezést.

20210723095258_IMG_6298.JPG
IMG_1021.JPG
IMG_1131.JPG

Óráinkon kényelmes ruhában és tapadós zokniban ajánlott a részvétel, mivel lábfejerősítő feladatokat szoktunk csinálni a lúdtalp megelőzése, illetve javítása érdekében. Ezen kívül innivalót hozzanak magukkal a résztvevők. Az órákon a jól teljesítők matricát kapnak, így érdemes azon is gondolkodni, hová szeretné majd azokat gyűjteni gyermeke a tanév folyamán.

IMG_7925.jpg
IMG_1015.JPG
IMG_7449.jpg

A tánccsoport minden félévben új koreográfiát tanul. Az alkalmak egymásra épülnek, így rendszeres részvétel ajánlott a fejlődés érdekében. 

A tanult táncokat gálaműsorunkon szokták bemutatni a tanítványok. A fellépésre  fellépőruhát az oktatók választanak, amit a tanév folyamán egyeztetnek a csoportokkal. Ennek az árát az órák alkalmi díja nem tartalmazza, így az külön költség lesz a tanév folyamán. Továbbá a gálaműsorra való belépő ára is külön fizetendő lesz.

A 2021/2022-es tanévben előreláthatólag a karácsonyi gála elmarad, mivel nem szeretnénk kockáztatni az esetlegesen bekövetkezhető új hullám okozta kockázatok miatt. A nyári gála május végén, június elején kerül majd megrendezésre, amin két tánccal fognak fellépni a csoportok. Pontos időpont a későbbiekben várható.

A tanév folyamán az órákon a szülőknek nem lehet bent tartózkodni. Első alkalommal van lehetőség a foglalkozások szülői megtekintésére beszoktatás gyanánt. Azonban a későbbiekben a felnőttek jelenléte elvonja a fiatalok koncentrációját, ami akadályozza az alkalmak produktivitását. Megértésüket köszönjük!

Az órákra az alkalmi díjat a foglalkozás elején kell befizetni. Testvérkedvezményt biztosítunk. Pontos árért érdeklődni lentebb lehetséges. Kérjük, üzenetében pontosan tüntesse fel, melyik helyszín melyik foglalkozása iránt érdeklődik. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

A táncstúdióba való jelentkezés a regisztrációs lap hiánytalan kitöltésével lesz végleges, amit személyesen adunk át.