top of page

Acerca de

IMG_7347_edited.jpg

Ovis tábor

Gyömrői ovis tábor
2024. július 15-19.
minden nap 8:00-12:00-ig


Helyszín:
A-fitt Mozgásstúdió
(2230 Gyömrő, Táncsics Mihály út 92.)

Rákoskerti ovis tábor
2024. augusztus 5-9.
minden nap 8:00-12:00-ig


Helyszín:
Rákoskerti Művelődési Ház
(1171 Budapest, Rákoskert sgrt. 66.)

Táncórák

A résztvevők minden délelőtt változatos mozgásórákon vehetnek részt. Elsajátíthatják a tánc alapjait, továbbá játékos készségfejlesztésben részesülnek. Ovisok számára kitalált gyakorlatainkkal javítjuk a gyerekek erőnlétét és állóképességét. Kreatív és kooperatív feladataink fejlesztik a résztvevők kompetenciáit. Célunk, hogy óráinkon a sport és az egészséges életmódra való nevelés mellett segítsünk a fiataloknak az együttműködés elsajátításában és a magabiztosság megalapozásában.

IMG_7347
IMG_7925
IMG_5977
IMG_7935
IMG_7144
IMG_1021_edited
IMG_7449
IMG_7529
IMG_7339
IMG_1151
IMG_0876

Kézműves foglalkozások

A hét folyamán a résztvevők különböző kreatív kézműves foglalkozásokban vehetnek részt. Ehhez az alapanyagokat és az eszközöket mi biztosítjuk (színes és grafit ceruza, fehér és színes papír, tompa végű olló, ragasztó, díszítőelemek). Az alkotáshoz használni fogunk sablonokat, csillogó glittert, strasszköveket és matricákat is. Továbbá saját tervezésű színezőinket is kreatív módon fel tudják használni a gyerekek.

Otthonról hozott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

IMG_5794
IMG_5791
IMG_5949
IMG_6151
IMG_6799
IMG_6800

Étkezés

Táborunkban az összes résztvevő számára biztosítunk tízórait, amit jó idő esetén egy kültéri piknik folyamán fogyasztanak el a gyerekek. A résztvevők többek közt kapni fognak szendvicset, péksüteményt és gyümölcsöt is. A tábor folyamán mindenki ugyanazt azt ételt kapja. Speciális étkezés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Arra kérjük a jelentkezőket, hogy reggelizzenek otthon a tábor előtt, hogy az első sportfoglalkozásig mindenki meg tudja emészteni az ételt, és ne legyen senki se rosszul az intenzív mozgás közben. A délelőtti edzés után kerül majd sor közös étkezésre.

Egyéb programok

Érkezés: 8:00-8:30 között a helyszínre

Távozás: 11:30-12:00 között a helyszínről

Beltéri programok

Az érkezési idő alatt szabad foglalkozások közül választhatnak a gyermekek. Kialakított játéksarkunkban válogathatnak játékaink közül (pl.: icike-picike barátok, autók, plüssök, hullahopp karikák). Továbbá rajzolhatnak és színezhetnek.

Otthonról hozott játékokért nem tudunk felelősséget vállalni.

A délelőtt folyamán meseolvasás lesz. A történettel kapcsolatban kreatív alkotás, csoportos dráma- vagy művészetterápiás foglalkozás lesz megtartva. A programok jó idő esetén kültéren zajlanak, amennyiben ott megvalósíthatóak.

Kültéri programok

Az időjárástól függően sétálunk a környéken és elmegyünk játszótérre is. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Oktatók

Grandpierre Antónia (0630/7176360)

Grandpierre Ivett (0630/7176151)

Táborárak:

  • Tavaszi jelentkező tábordíj: 32.000 Ft/hét május 31-ig történő jelentkezés esetén

  • Nyári jelentkező tábordíj: 35.000 Ft/hét június 1-től jelentkezők számára

 

Tábor első részlete: 15.000 Ft

A jelentkezés a regisztrációs lap nyomtatott formában történő beadásával - hiánytalan kitöltésével és aláírásával -, illetve az első részlet befizetésével válik véglegessé.

Tábor második részlete: 17.000 Ft/20.000 Ft a végleges jelentkezéstől függően

Felhívnánk figyelmüket, hogy a végleges jelentkezés a jelentkezési lap leadásának és a tábordíj befizetésének az időpontjától függ. Amennyiben a két leadás két különböző tábordíj meghatározásának az időintervallumába esik, az utolsó kerül számításra, mivel akkortól válik véglegessé a jelentkezés.


 

Alkalmi díj: 8000 Ft/nap

Kedvezmények:

  • Táborba jelentkező testvérek esetén a végösszegből 8.000 Ft kedvezményt biztosítunk.

  • Azon esetben, ha egy gyermek mind a két táborba jelentkezik, 8.000 Ft kedvezményt biztosítunk a végösszegből.

​A kedvezmények egymással nem kombinálhatóak.

 

A tábor visszamondása vagy meg nem tartása esetén:

  • Amennyiben május 31-ig a jelentkező személyes okok miatt visszamondja és/vagy a tábor külső okok miatt (pl.: a vírushelyzet miatti szigorításokból adódóan, vagy a helyszínen felmerülő meghibásodás miatt) meg nem tartható, a befizetett összeg 90% át visszatérítjük a jelentkező gyermek szülője részére. Igényét, kérjük, e-mailben jelezze, ahol tüntesse fel azt a számlaszámot, ahová a visszajáró összeget utaljuk.

  • Június 1. után külső tényezők miatti (pl.: vírushelyzet miatti szigorítások, a helyszínen felmerülő meghibásodás miatt) meg nem tartható tábor esetén a befizetett összeg 90% át tudjuk visszatéríteni a jelentkező gyermek szülője részére. Amennyiben a gyerek megbetegszik a tábor előtt és emiatt nem tud részt venni a hét egyik napján sem, orvosi igazolás bemutatása után szintén a befizetett összeg 70%-át tudjuk visszatéríteni. Ha pár napon tud csak részt venni a gyermek betegség miatt, az adott napok ára (8.000 Ft/nap) lejön a befizetett összegből. A bent maradó összeg igény szerint visszafizetendő vagy átcsoportosítható a szeptembertől induló tanóráinkra.

  • 1 nap hiányzás esetén nem áll módunkban a heti tábor teljes árából engedni.

  • Június 1. után személyes okok miatti lemondás esetén a befizetett összeg 30%-át tudjuk visszatéríteni, amennyiben azt a jelentkező gyermek szülője igényli az oktatóktól. Igényét, kérjük, e-mailben jelezze, ahol tüntesse fel azt a számlaszámot, ahová a visszajáró összeget utaljuk.

bottom of page