Acerca de

Group Dance

Felnőtt táncórák

 

Rákoskerti órák:
Szeptember 6-tól
hétfőnként 18:30-19:30-ig

Helyszín:
Rákoskerti Művelődési Ház
(1171 Budapest, Rákoskert sgrt. 66.)

Felnőtt táncóráinkon a résztvevők elsajátíthatják a modern és kortárs tánctechnika alapjait. A tánctechnikák a balett mozdulatait veszik alapul, azonban szakítanak annak a szabályosságával. Ennek köszönhetően olyan művészi kifejezőeszközökkel és elemekkel bővül a táncosok mozgástára, mint a rotációkkal, kontrakciókkal, izolációkkal és a földtechnikával.

Táncos tréningjeink segítenek gyakorolni a mozdulatok minél pontosabb és szebb elsajátítását, ami hosszútávon befolyásolja a résztvevők tartását és mozgáskultúráját. A jó kiállásnak köszönhetően a felnőttek magabiztosabbak lesznek a hétköznapokban, ami javíthatja közérzetüket és pozitív kisugárzást biztosít.

IMG_7674.jpg
IMG_7659.jpg
IMG_7665.jpg

Foglalkozásainkon a kiváló zenék és remek hangulat elfeledteti a fáradtságot, amit alakformáló és erősítő feladataink okoznak. A sok nyújtás növeli a test flexibilitását, elősegíti az izmok működését és relaxációs hatást vált ki, így remek stresszoldás a hétköznapokra. Ezáltal a táncórák kitűnő kikapcsolódást jelentenek, ráadásul a résztvevők megszerethetik a testmozgást, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészséges életmódot illetően.

IMG_0955.JPG
IMG_7678.jpg
IMG_1101.JPG

Óráinkon kényelmes ruhában és tapadós zokniban ajánlott a részvétel, mivel lábfejerősítő feladatokat szoktunk csinálni a lúdtalp megelőzése, illetve javítása érdekében. Ezen kívül innivalót hozzanak magukkal a résztvevők. 

A tánccsoport minden félévben új koreográfiát tanul. Az alkalmak egymásra épülnek, így rendszeres részvétel ajánlott a fejlődés érdekében. 

Az órákra az alkalmi díjat a foglalkozás elején kell befizetni. Pontos árért érdeklődni lentebb lehetséges. Kérjük, üzenetében pontosan tüntesse fel, melyik helyszín melyik foglalkozása iránt érdeklődik. Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

A táncstúdióba való jelentkezés a regisztrációs lap hiánytalan kitöltésével lesz végleges, amit személyesen adunk át.

 

A foglalkozást Grandpierre Antónia vezeti.