top of page

Acerca de

Group Dance

Felnőtt táncórák

felnőtt órák

Folyamatos csatlakozási lehetőség

Rákoskerti órák:
Szeptember 4-től
hétfőnként 18:30-19:30-ig

Helyszín:

Rákoskerti Művelődési Ház
(1171 Budapest, Rákoskert sgrt. 66.)

Felnőtt táncóráinkon a résztvevők elsajátíthatják a modern és kortárs tánctechnika alapjait. A tánctechnikák a balett mozdulatait veszik alapul, azonban szakítanak annak a szabályosságával. Ennek köszönhetően olyan művészi kifejezőeszközökkel és elemekkel bővül a táncosok mozgástára, mint a rotációkkal, kontrakciókkal, izolációkkal és a földtechnikával.

Táncos tréningjeink segítenek gyakorolni a mozdulatok minél pontosabb és szebb elsajátítását, ami hosszútávon befolyásolja a résztvevők tartását és mozgáskultúráját. A jó kiállásnak köszönhetően a felnőttek magabiztosabbak lesznek a hétköznapokban, ami javíthatja közérzetüket és pozitív kisugárzást biztosít.

IMG_7674.jpg
IMG_7659.jpg
IMG_7665.jpg

Foglalkozásainkon a kiváló zenék és remek hangulat elfeledteti a fáradtságot, amit alakformáló és erősítő feladataink okoznak. A sok nyújtás növeli a test flexibilitását, elősegíti az izmok működését és relaxációs hatást vált ki, így remek stresszoldás a hétköznapokra. Ezáltal a táncórák kitűnő kikapcsolódást jelentenek, ráadásul a résztvevők megszerethetik a testmozgást, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészséges életmódot illetően.

IMG_0955.JPG
IMG_7678.jpg
IMG_1101.JPG

Óráinkon kényelmes ruhában és tapadós zokniban ajánlott a részvétel, mivel lábfejerősítő feladatokat szoktunk csinálni a lúdtalp megelőzése, illetve javítása érdekében. Ezen kívül innivalót hozzanak magukkal a résztvevők. 

A tánccsoport minden félévben új koreográfiát tanul. Az alkalmak egymásra épülnek, így rendszeres részvétel ajánlott a fejlődés érdekében. 

Az órákra az alkalmi díjat a foglalkozás elején kell befizetni.

  • Rákoskerti 4 alkalmas bérlet: 8000 Ft, ami 6 hétig felhasználható

A táncstúdióba való jelentkezés a regisztrációs lap hiánytalan kitöltésével lesz végleges, amit személyesen adunk át vagy online kitölthet ITT is. Kérjük, csak azok töltsék ki jelentkezési lapunkat, akik valóban részt fognak venni folgalkozásainkon..

A foglalkozást Grandpierre Antónia vezeti.

bottom of page